DESIGNED IN THE HEART OF COPENHAGEN

Jewelery with a lifetime guarantee

LIVSTIDSGARANTI

ZARGE vil producere de bedste kvalitets smykker, med den højeste standart i Danmark og for at opnå dette, tilbyder vi livstidsgaranti på alle køb af vores smykker.
Hvis dit produkt er gået i stykker, falmer eller knækker ved normalt brug, giver livstidsgarantien dig ret til en engangsudskiftning af smykket gratis - alt du skal gøre, er at dække forsendelsesomkostningerne. Z


Tanker bag designet

Smykkerne fra ZARGE er designet ud fra, at alle skal kunne bruge dem. Smykkerne har generelt et maskulint look, men det betyder heldigvis ikke,
at alle slags mennesker ikke kan gå med dem og bruge dem til at fuldende deres look. De fleste af vores smykker er unisex.

Alle ringe er lavet i 925 Sterling Silver og i top kvalitet, så de aldrig mister deres shine eller bliver misfarvede.
Alle halskæder er lavet i bedste kvalitet af 316L Stainless Steel, som sikrer dig, at du kan bruge dem hver eneste dag,
uden de mister shine, bliver misfarvet eller ruster. Alle ringe er justerbare, så der er ingen problemer med at finde den rette størrelse.

Du vil opleve at vores smykker ofte er inspireret af oldtidssymbolerer. Det er med til at give vores tidsløse designs kant. Hvert smykke fortæller derfor hver deres historie.
Smykkerne har latinske navne der kan relatere sig til motivet, som også gerne skulle give en følelse af, at det er noget særligt du tager på fingrene eller om halsen.

Make a STATEMENT
Z

That's what our family members say

Fremragende
Baseret på 40 anmeldelser